Новиот Amarok

ГАЛЕРИЈА

ДОЖИВЕЈТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА НОВИОТ AMAROK ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ДОЖИВЕЈТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА НОВИОТ AMAROK ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ВРВНИ ПЕРФОРМАНСИ

POWER 'N' FUN.

100 % Power. 100 % V6. Бескомпромисен на отворен терен. Темпераментен на асфалтот. Новиот Amarok со V6-мотор го обединува сето она, што го очекувате од еден ексклузивен Allrounder од Премиум класата: мажествен дизајн, силна конструкција како и моќност во секој поглед.

LIFE 'N' STYLE.

Новиот Amarok го има сето она што му треба на еден вистински пик-ап како и најширока површина за товарање во својата класа. Премиум моделот Aventura нуди дополнителни додатоци како што се 20" фелни од лесен метал, ексклузивна спортска шипка, Bi-ксенонски фарови и многу хром.

CRUISE 'N' CONTROL.

Новиот кокпит: удобен и модерен. Место за сè она што го посакува човечкото срце. Во новиот кокпит има бескрајно многу дополнителни опции, удобни кожни седишта со 14-насоки на поставување и најмодерен Infotainment со мобилни онлајн услуги.

ИНФОМАТЕРИЈАЛ & ДРУГИ ЧЕКОРИ