Капаци на просторот за товарање

Сè е покриено

Дали сте на задача на тесни серпентини, нерамни писти и при секакви временски услови?Со капак од робустен материјал или тврд покрив, Вашиот товар е заштитен и не може да испадне за време на возењето. Можете да видите веднаш која варијанта најмногу одговара на Вашите барања и потреби.

  • Тврд покрив
  • Намотлив капак
  • Различно покривање на просторот за товарање

Комфорен пакет со тврд покрив како дополнителна опрема

По желба достапната варијанта на тврд покрив лакирана во боја на возилото нуди задна врата со вклучено централно заклучување со голема стаклена површина и пружини на гас. Заден лизгачки прозорец, како и странични лизгачки прозорци коишто можат да се заклучат однатре, овозможуваат да продира доволно дневна светлина и свеж воздух во просторот за товарање. Благодарение на пакетот за непропустливост, товарот што го превезувате е најдобро заштитен од прав и дожд.

 

Оваа варијанта дополнително нуди и пакет за непропустливост кај задната врата, којашто е опремена и со амортизери за задниот ѕид. На тој начин се олеснува товарањето и растоварањето.

Намотлив капак

По желба достапниот сребрен капак за багажниот простор што се заклучува го штити товарот за транспортирање од влага, прав и љубопитни погледи.

Различни капаци за просторот за товарање

Преку додатоците за Volkswagen достапни се и други капаци за просторот за товарање, како на пр. церада за покривање отпорна на кинење или системи на намотлив капак.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team