Растојание од подлогата

Се накосува до максимум

Благодарение на неговото зголемено растојание од подлогата, самиот Amarok маневрира на екстремни свиоци, нагорнини и накосени возења.

Агол на препрека

Благодарение на неговото зголемено растојание од подлогата, Amarok, во зависност од натовареноста, вози преку препреки со агол од 15,6° до 20,1°.1

 

1 Вредностите варираат во зависност од опремата и моторот

Агол на стрмнини

Amarok совладува 100 %-ни стрмнини.

Агол на наклон и длабочина на вода низ која може да помине возилото

Максималните агли на наклон на Amarok изнесуваат 29,5° напред и 18,0° назад. Поминувањата низ вода се можни до длабочина на вода од 500 mm.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team