Системи за светло и видливост

Светла на темнината

Благодарение на фаровите за магла со интегрирано светло за свртување и паметни системи за светла, ќе имате прегледност на патот. Дури и кога рано наутро возите по шумски патеки при зазорувањето или кога навечер се враќате дома од Вашите деловни состаноци.

Фарови за магла со интегрирано светло за свртување

По желба достапните фарови за магла со интегрирано светло за свртување и при лоши временски услови се грижат за оптимална видливост. При вртење, конкретниот фар од внатрешната страна на кривината го осветлува работ на патот.

Пакет Светло и видливост (горна илустрација)

При дожд се активираат бришачите, а интервалот на бришење се приспособува на количината на дождот. Притоа, внатрешниот ретровизор, при премногу светли фарови од сообраќајот од спротивната страна, автоматски се затемнува. Исто така во пакетот: автоматско исклучување на светлото за возење при поставено затемнување, "Coming home" и "Leaving home" функција.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team