Стајлинг

Силна појава

Amarok не е само ексклузивен пикап. Тој има став. Премиум моделот се истакнува со изострените рабови, хромираните цевки на праговите и LED осветлувањето при влегување. Исто така и Amarok Highline и Amarok Comfortline имаат помажествен настап - благодарение на сјајните детали.

Хромиран стилски пакет I

Маркантната стилска шипка од двојна хромирана цевка од нерѓосувачки челик, осветлувањето на површината за товарање интегрирано во третото стоп-светло и двата рамни прага од алуминиум му даваат дополнителна вредност на Amarok.

Хромиран стилски пакет II (горна илустрација) 1

Соодветствува на стилскиот хромиран пакет I, но нуди и две елегантни цевки на праговите од нерѓосувачки челик со сјаен хромиран изглед, по желба со LED-осветлување.

Хромиран стилски пакет "Plus" II 1

Пакетот опфаќа хромирана стилска шипка "Plus" со цевки сè до задната врата, интегрирано осветлување на површината за товарање како и две елегантни цевки на праговите од нерѓосувачки челик со сјаен хромиран изглед, по желба со LED-осветлување.

Стилски пакет во мат црна боја 1

Овој опционален пакет го прави Amarok за уште една нијанса помажествен. Челичната стајлинг шипка2 има дијаметар на цевка од 76 mm и е со црн прашкаст слој. Црните цевки на праговите, по желба со LED-осветлување, со нагазна површина која не се лизга и осветлување на површината за товарање интегрирано во третото стоп-светло го заокружуваат впечатливиот изглед.

Дизајнерски пакет "Black Style" Highline

Пакетот е доследен на црната боја.Тој ја опфаќа стајлинг шипката "Plus", B-столбот, рачките од вратите, задниот браник, куќиштата на надворешните ретровизори, лежиштата на фаровите за магла, скалилото, 20-инчните тркала од лесен метал "Talca" и внатрешниот дел од покривот во внатрешноста.

Дизајнерски пакет "Black Style" Highline

Пакетот е доследен на црната боја.Тој ја опфаќа стајлинг шипката "Plus", B-столбот, рачките од вратите, задниот браник, куќиштата на надворешните ретровизори, лежиштата на фаровите за магла, скалилото, 20-инчните тркала од лесен метал "Talca" и внатрешниот дел од покривот во внатрешноста.

Опционална декоративна лајсна во црна боја (горна илустрација)

Само заедно со стилскиот пакет "Black Style Highline" и "Black Style Aventura", за инструментната табла се достапни сјајно црни декоративни облоги. Порабувањата на отворите за воздух добиваат дополнително свиленкасто-матиран хромиран изглед.

Хромиран заден браник

Делумно хромираниот браник од челик му дава на Amarok уште поблагороден изглед. Интегрираното скалило може многу да се оптоварува. Тоа го олеснува товарањето и растоварањето на површината за товарање.

1 Може да доведе до продолжено време на испорака.
2 Пакетот е достапен по желба и без Styling шипка

Auf dieser Modellseite werden Ausstattungen beschrieben. Es wird meist nicht darauf eingegangen, ob es sich bei der jeweiligen Ausstattung um die Serie oder eine kostenpflichtige Option handelt. Für nähere Informationen über die genauen Ausstattungsumfänge des Fahrzeuges (Serienausstattung/Mehrausstattung) bzw. über Kombinationszwänge, wenden Sie sich bitte an den Volkswagen Nutzfahrzeuge Händler Ihres Vertrauens oder nutzen Sie unseren Volkswagen Nutzfahrzeuge Konfigurator. Die in dieser Darstellung gezeigten Fahrzeuge können in einzelnen Details vom aktuellen österreichischen Lieferprogramm abweichen. Abgebildet sind teilweise Sonderausstattungen gegen Mehrpreis. Alle Bruttopreise sind unverbindliche, nicht kartellierte Richtpreise inkl. 20 % MwSt, NoVA unter Berücksichtigung des NoVA Ab- und Zuschlags lt. § 6 NoVAG und Frachtkosten. Im Sinne einer besseren Lesbarkeit der Texte wurde von uns entweder die männliche oder weibliche Form von personenbezogenen Wörtern gewählt. Dies impliziert keinesfalls eine Benachteiligung des jeweils anderen Geschlechts. Wir danken für Ihr Verständnis.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени