Caddy Фургон

Caddy Фургон

ИСПОЛНЕТЕ ЈА СЕКОЈА ЗАДАЧА. СЕКОЈ ДЕН НОСИ НОВИ ПРЕДИЗВИЦИ КОИ БАРААТ БРЗИ И ПРОФЕСИОНАЛНИ РЕШЕНИЈА. СО CADDY ФУРГОН ВИ СЕ СТАВА НА РАСПОЛАГАЊЕ ЕДНО ВОЗИЛО КОЕ ОПТИМАЛНО ЌЕ ВЕ ПОДДРЖИ ВО СЕКОЈА СИТУАЦИЈА. ФУНКЦИОНАЛЕН, ФЛЕКСИБИЛЕН И МНОГУСТРАН ВАМ ВИ НУДИ ФЛЕКСИБИЛНО И КОМПАКТНО ВОЗИЛО ЗА ГРАДСКА ДОСТАВА KOE ВИ Е ПОТРЕБНО ЗА НАСТАП КАЈ ВАШИТЕ КЛИЕНТИ.

ГАЛЕРИЈА

ДОЖИВЕЈТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА CADDY ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ДОЖИВЕЈТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА CADDY ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ФИЛМ

CADDY ВО АКЦИЈА

Доживејте ги предностите на Caddy. 

КОНЕЧНО ПОНЕДЕЛНИК. CADDY ФУРГОНОТ ИМПРЕСИОНИРА СО МНОГУТЕ КОМФОРТАБИЛНИ КАРАКТЕРИСТИКИ: ДАЛИ СО ИНТЕЛИГЕНТНАТА МОБИЛНА ОН ЛАЈН УСЛУГА КОЈА ШТО БРЗО ВE НОСИ ДО СЛЕДНИОТ ТЕРМИН, ВРВНИТЕ INFOTAINMENT СИСТЕМИ КАКО И ГРЕЕЊЕТО И КЛИМА УРЕДИТЕ КОИ ВИ ГО ПРАВАТ ПОУДОБНО РАБОТНОТО СЕКОЈДНЕВИЕ.

Car-Net
Радио системот и системот за навигација
Повеќефункционалниот управувач
Греењето и клима опремата
МОБИЛНО СЕ ПОВРЗАНИ

ОСТАНЕТЕ НА ПАТ СЕКОГАШ СО UP-TO-DATE.

Caddy фургонот може да биде опремен со многубројни мобилни онлајн услуги. Поврзете го комерцијалното возило со Вашиот паметен телефон како и со интернет и добијте ги актуелните сообраќајни известувања и апликации.

МОДЕРЕН INFOTAINMENT

ДОЈДЕТЕ ДОБРО ИНФОРИРАНИ И РАЗГОВАРАЈТЕ ЗА ВАШАТА ЦЕЛ.

Infotainment системите на Caddy фургонот Ве водат уште подобро низ денот и Ве воодушевуваат со едноставниот начин на ракување најдобра можност за мрежно поврзување и еден добар звук.  Во возилото секогаш има сериско радио и интерфејс за мобилен телефон.

ALLROUND ТАЛЕНТ

УДОБНО УПРАВУВАЈТЕ ВО ТЕКОТ НА РАБОТНИОТ ДЕН

Управувајте удобно со мутлимедијата, телефонот и брзината со помош на повеќе функционалниот кожен управувач, освен тоа пријавете ги актуелните информации како просечната потрошувачка, делокругот и повеќе за повеќе функционалниот екран.

ЧУСТВУВАЈТЕ СЕ ДОБРО ВО РАЧНОТО ПОДЕСУВАЊЕ

УЖИВАЈТЕ ВО ЕДНА ПРИЈАТНА РАБОТНА КЛИМА

Кај модерните клима уреди може рачно да се регулира температурата во внатрешниот простор и во топлите денови се грижат за свеж воздух. Вграденото греење во предните седишта во ладните денови прави добро да се чувствувате. Добриот поглед при секакво време е загарантиран благодарејќи на греењето во предните фарови.

БРЗО И СИГУРНО НА ЦЕЛТА. CADDY ФУРГОНОТ Е ОПРЕМЕН СО ИНОВАТИВЕН СИСТЕМ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ И ВИ ГО ОЛЕСНУВА ПАТОТ ВАМ И НА ВАШИТЕ СОРАБОТНИЦИ ИЛИ ВАШИОТ СЛЕДЕН ТЕРМИН.

Сопирачка за повеќекратен судир
Воздушни перничиња
Помош при паркирање
Автоматско правило за растојание ACC и „Front Assist“
Помош при возење по нагорнини
Други системи за безбедност.
СЕРИСКИ СИГУРНИ

ПРОФИТИРАЈТЕ СО ИНОВАТИВНИОТ СИТЕМ ЗА СОПРАЊЕ

Сериската сопирачка за повеќекратен судир се активира при судир, за да се избегне на идеален начин последователен судар1. Сопирачката за повеќекратен судир се активира кога сензорите коишто се независни еден од друг ќе препознаат незгода. По едно кратко одложување  возилото ќе биде сопрено повремено на 10 км/h, при што возачот во секое  време може повторно да ја преземе контролата.

1 Во рамки на границите на системот

СИГУРНО НА ПАТ

УЖИВАЈТЕ ЈА НАЈДОБРАТА МОЖНА ЗАШТИТА.

Возачот, совозачот и за прв пат сериските воздушни перничиња за главата и страните на патници кои седат напред им ја нудат најдобрата можна заштита при удар однапред и од страна. Воздушното перниче на совозачот  може да се деактивира со клучот на возилото

ПОДДРШКА

ОЛЕСНЕТЕ СИ ГО ПАРКИРАЊЕТО

Интелигентните системи за помош при паркирање во Caddy фургонот при паркирањето,акустично Ве предупредуваат за пречката. Го олеснуваат маневрирањето дури и го прифаќаат управувачот наместо Вас.

ОДРЖУВАЈТЕ РАСТОЈАНИЕ

ВАШИТЕ ИНТЕЛИГЕНТНИ ПОМОШНИЦИ ПРИ ВОЗЕЊЕТО

По желба, со достапното автоматско управување на растојанието ACC автоматски се прилагодува брзината на возилото кое вози пред вас1 и ја задржува оддалеченоста на возачот. Притоа не е пречекорена поставената брзина. Исто така, го има и системот за набљудување на околината "Front Assist".

Системот за набљудување на околината "Front Assist" со City функцијата за сопирање во случај на потреба2

Оптималниот систем за набљудување на околината помага по пат на еден радарски систем преку препознавање на критични ситуации за растојанието сé со цел да се скрати патот на застанување 1. Акустично и оптички го предупредува возачот во препознаените ситуации на опасност како и со притискање на сопирачката.

 

1 Во рамки на границата на системот.
2 До 30км/h

КОМФОРНО

ПОДДРЖАНИ СТЕ ПРИ ВОЗЕЊЕТО ПО СТРМНИНИ

Сериската помош за возење по нагорнини и при движење по стрмнини го спречува враќањето на возилото наназад  и при поаѓање се грижи за комфорно маневрирање.  

ДОВЕРЛИВ

ВИ НУДИ ВАМ ПРЕВЕНТИВНА ЗАШТИТА

За да го направи секое патување релаксирано и сигурно колку што е можно, Caddy фургонот располага со практични сигурносни системи кои можат превентивно да интервенираат во критични

ШТЕДЛИВ ВО ПОТРОШУВАЧКАТА. ШТЕДЛИВ ВО ПОТРОШУВАЧКАТА. СО CADDY ФУРГОНОТ ВЕ ОЧЕКУВА ЕДНА ГЕНЕРАЦИЈА НА МОТОРИ КОЈА ШТО Е БЕСПРЕКОРНА И ШТЕДЛИВА И ОСВЕН ТОА ГИ ИСПОЛНУВА СТАНДАРДИТЕ ЗА ИЗДУВНИ ГАСОВИ ЕУРО 6. ДРУГИТЕ ФУНКЦИИ СЕ ГРИЖАТ ЗА ЕФИКАСНОСТА И СИГУРНОСТА

Моторна техника
TGI – мотор
Mенувач со двојна спојка DSG
Погон на сите тркала 4MOTION
ПРОДУКТИВЕН И ШТЕДЛИВ

РАДУВАЈТЕ СЕ НА ПОГОЛЕМАТА ПРОДУКТИВНОСТ И НА МАЛАТА ПОТРОШУВАЧКА

Во Caddy фургонот очекувате една генерација на мотори кои посебно се беспрекорни и штедливи. Секој мотор сериски е опремен со BlueMotion технологија и ги исполнува стандардите за издувни гасови Euro 6.

СИГУРЕН И ПОВОЛЕН

ШТЕДЕТЕ СО ОДРЖЛИВИОТ ПРИРОДЕН ГАС ПРИ ВОЗЕЊЕ

Кој сака да штеди,  вози Caddy TGI BlueMotion. Тој согорува Compressed Natural Gas (CNG)¹ а исто така и ефикасен бензин и стартува со полн резервоар кај CNG погони со поволна цена.

1 Можните моторни горива се природниот гас, био-метанот и метанот од еколошката енергија

ПОГОЛЕМА ЕФИКАСНОСТ

УЖИВАЈТЕ ВО ВИСОКИОТ КОМФОР ПРИ ВОЗЕЊЕТО

Менувачи со 6-степени (75 kW/102 PS, 110 kW/150 PS) односно менувачи со 7 степени (92kW/125 PS) менуваат благодарејќи на интелигентната автоматика на менување за идеално време во веќе избран степен. Резултат: повисок комфор при возење без употреба на вечната сила. По желба, степените можете во секое време со еден лесен допир да ги приклучите.  

 

ОПРЕМЕН ЗА СÉ

ВИ НУДИ ЗГОЛЕМЕНА ТРАКЦИЈА

Caddy фургонот со погон на сите тркала 4MOTION самиот врши добра работа при екстремни временски услови.

ЕДНОСТАВЕН И УДОБЕН. CADDY ФУРГОНОТ ВИ НУДИ КАПАЦИТЕТ ЗА ТОВАР СÉ ДО 4,7 М3 (MAXI ФУРГОНОТ СО ПОДВИЖНИ ПРЕГРАДНИ ЅИДОВИ).ОСМИСЛЕНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПРЕГРАДИ ЈА ОЛЕСНУВААТ РАБОТАТА НА СЕКОЈ ЗАФАТ. ПРЕГРАДНИТЕ ЅИДОВИ, ЗАШТИТНАТА РЕШЕТКА НА ШИНИ ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ СЕ ГРИЖАТ ЗА ЕДЕН СИГУРЕН ТРАНСПОРТ.

Прегради
Простор за товарање
Решение за задниот дел
Заштеда на простор

ИДЕАЛНО ОРГАНИЗИРАЈТЕ СИ ГОСЕКОЈДНЕВИЕТО.

Со ова, за време на работата во Caddy фургонот можете суштински да се концентрирате, да очекувате различна големина на прегради. Дали ракавиците за работа, метрото на расклопување или кутијата со храна - овде сè си има свое место.

ФУНКЦИОНАЛНО

ОБЛИКУВАЈТЕ ГО ВАШЕТО ВОЗИЛО СПОРЕД ЦЕЛТА НА ВАШАТА РАБОТА.

Caddy Фургонот се претставува како функционален и нуди избор на подот во просторот за товарање и преградни ѕидови. Обликувајте го Вашето мобилно работно место едноставно според Вашите желби.

Vielfältig

ТОВАРАЊЕ И РАСТОВАРАЊЕ СПОРЕД ВАШИТЕ ЖЕЛБИ

Качување, симнување. Товарање, истоварање. Вратите на комерцијалното возило многу пати се отвораат и затвараат во текот на денот и притоа многу се оптоваруваат. Затоа, во Caddy се вградени ексклузивни зглобови, подвижни шини и рачки, кои одговараат на високите побарувања. Но, исто така и висината на работ за товарање и многубројните варијанти на врати зборуваат за него.

ИНФОМАТЕРИЈАЛ И ДРУГИ ЧЕКОРИ