КРОВНА ГАЛЕРИЈА

Директно над седиштата на возачот и совозачот се наоѓа длабока кровна галерија, во којашто може да сместите и поголеми предмети.

МАСИЧКИ НА СКЛОПУВАЊЕ ЗА ЗАДНИТЕ СЕДИШТА

Практично за подолги патувања: масичките што можат да се кренат во грбниот наслон на предните седишта, им нудат на патниците во вториот ред седишта површина за оставање предмети којашто лесно се чисти, како и интегриран држач за чаши.

 

Сериски за Caddy Comfortline и Caddy Highline.

Затвори