ОКЦА ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ

За безбедно прицврстување на товар, во Caddy Ви се достапни четири, а во новиот Caddy Maxi шест окца за прицврстување. За Caddy со кратко меѓуосовинско растојание изберете го опционалниот трет ред на седишта, се намалува бројот на окца за прицврстување во багажниот простор на две.

МРЕЖНА ПРЕГРАДА

По желба достапната мрежна преграда при нагло сопирање Ви нуди пасивна заштита од неприцврстен багаж. Еластичната мрежа се оптегнува на специјални точки за прицврстување зад C-столбот, а по потреба може да се намота.

Затвори