ПРЕГРАДИ

Во Вашата професија мора сè да Ви биде на дофат. Поради тоа, Caddy Ви помага со систем на прегради, којшто опфаќа прегради и површини за сместување со различна големина. Така на пример, директно над седиштето на возачот и совозачот се отвора кровна галерија преку целата површина на возилото. Невидлива однадвор, таа нуди доволно место за работните ракавици, за кутија со ужина или ноутбук. Во преградите во вратите собира шише од 1,0 литар, а додека средишната конзола е опремена со четири држачи за чаши. За прв пат се интегрирани и две отворени прегради за ракавици. На тој начин, сè е на свое место.

Опционалниот пакет од прегради
Тој опфаќа фиока за ракавици што може да се заклучи, затворен капак на преграда, прегради за оставање ситни предмети меѓу предните седишта како и мрежи за багаж на рамката од покривот.

Затвори