Флексибилни седишта

Од 7 седишта до возило за испорака за неколку минути

Целата екипа мора да се одвезе до градилиштето? Нема проблем, Caddy комби може да го добиете сериски со пет, а опционално со најмногу седум седишта. За следниот работен налог потребни се двајца, но затоа пак мора со себе да понесете и голема количина материјал? Се разбира, Caddy комби е подготвен и за тоа. Благодарение на клупите со седишта во внатрешниот простор што засебно може да се спуштаат, склопуваат и вадат, автобусот за целата екипа во најкус можен рок се претвора во возило за испорака - и обратно. Ние мислевме и на можноста за товарање долги предмети: По желба, добивате совозачко седиште со потпирач што може да се спушти.

Совозачко седиште со потпирач што може да се спушти

За Caddy комби, по желба достапна е функција за товарање долги предмети. Ако потпирачот на совозачкото седиште се спушти целосно нанапред, максималната должина на внатрешниот простор се зголемува на најмногу 3,01 m.1

Клупа со 3 седишта што се спушта и склопува

Клупата со седишта во вториот ред се состои од едно единечно седиште и клупа со две седишта. Двата елемента може независно еден од друг да се спуштаат, склопуваат и вадат. Ако клупата со 3 седишта целосно се извади, се создава просторна, рамна површина за товарање.

Innenraumlänge auf der geklappten Lehne der zweiten und dritten Sitzreihe und dem geklappten Beifahrersitz bis zum Cockpit des Caddy Maxi. Abbildung zeigt Sonderausstattung gegen Mehrpreis.

Затвори
Мени
Затвори мени

Caddy комби

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team