КЛИМА-УРЕД

По желба, за Вашето Caddy комбе е достапен полуавтоматски клима-уред, Тој може да се регулира на нивоа и секогаш се грижи за пријатна температура во внатрешниот простор.

Посебна опрема по дополнителна цена.

ГРЕЕЊЕ НА ПРЕДНИ СТАКЛА

Електричните грејни жици интегрирани во ветробранското стакло при ладно и влажно време се грижат за добра видливост нанапред. Опционалното загревање на предното стакло е достапно само заедно со пакетот Светло & Видливост.

ГРЕЕЊЕ НА СЕДИШТА

Опционалното греење на седишта е вградено во површините за седење и наслонување на предните седишта и може да се постави одделно за седиштето на возачот и на совозачот. Откако ќе се активира палењето, можете да изберете меѓу трите нивоа на греење.

Затвори