Infotainment

Секогаш со Вас: Вашата канцеларија

Вашето комерцијално возило не само што треба безбедно и едноставно да Ве однесе на работа, туку би сакале работата да ја завршувате и додека возите? Во тој случај, имаме добра вест за Вас: Caddy може да се опреми со многубројни интелигентни можности за поврзување. Вие по пат може да прифаќате работни налози или да учествувате на состаноци. Секогаш со Вас:

Интерфејс за мобилен телефон "Comfort"

Преградата за Вашиот мобилен телефон располага со безжично поврзување со антена заради оптимизација на квалитетот на праќање и примање во мобилната телефонија. И полнењето се врши многу едноставно: за таа цел, телефонот мора само да се поврзе со USB-интерфејсот којшто исто така се наоѓа во преградата. 

Говорно управување (горна илустрација)

Поголем комфор и поголема безбедност со системот за говорно управување: ракувајте со телефонските, навигациските и аудио функциите без да мора да ги тргнете рацете од управувачот. Освен тоа, со говорни наредби може да ги повикате скоро сите менија и прикази на дисплејот на радиосистемот или на навигацискиот систем. 

 

Volkswagen Media Control (горна илустрација)1

Претворете го Вашиот паметен телефон или таблет во далечински управувач за навигациски систем "Discover Media" со опционалниот Volkswagen Media Control. Управувајте удобно со функциите на аудиосистемот во Вашиот простор за патници преку WLAN-врска. Или пак, на пр. навигациската рута, којашто сте ја пронашле преку Google Maps, прикажете ја на TFT дисплејот во боја и стартувајте ја функцијата за навигација од вториот или третиот ред седишта.

 

Интерфејс за мобилен телефон (горна илустрација)

Благодарејќи на серискиот безжичен Bluetooth интерфејс, за време на патувањето можете безбедно и комфорно да водите телефонски разговори преку микрофонот и звучниците.

Kompatibel mit iOS und Android. Dem Fahrer ist es rechtlich nicht gestattet, die Funktionen von Volkswagen Media Control während der Fahrt zu benutzen.

Затвори
Мени
Затвори мени

Caddy комби

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team