Опреми за приколка

Закачете, па повлечете.

Вашиот работен налог е поголем отколку товарниот волумен на Caddy комби? Благодарение на различните опреми за приколка, можете на едноставен и флексибилен начин да создадете место за повеќе материјал.

Фиксна спојка за приколка

Фиксната спојка за приколка е дизајнирана за оптоварување на приколка од 660 kg (без сопирачки) и до 1500 kg (со сопирачки) и е опремена со систем за стабилизирање на композицијата.

Мобилна спојка за приколка

Спојката за приколка што се заклучува може доколку не се користи едноставно да се извади. Тоа го олеснува маневрирањето, на пр. во мали места за паркирање.

Подготовка за спојка за приколка (горна илустрација)

Контролниот уред за спојката за приколка и стручното спојување на каблите го олеснуваат дополнителното опремување со спојка за приколка.

Затвори
Мени
Затвори мени

Caddy комби

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team