Повеќефункциски кожни управувачи

Двојно подобар

Сменете ја радиостаницата без да ги тргнете рацете од Вашиот повеќефункциски управувач. Преку неговите копчиња може удобно да ракувате со радиото односно навигацискиот систем, Вашиот мобилен телефон или уредот за регулирање на брзината.

Повеќефункциски кожен управувач

Опционалниот повеќефункциски кожен управувач лежи особено убаво на Вашите раце и одушевува со неговата практичност. Преку копчињата може на пр. да управувате со радиото или навигацискиот систем, Вашиот мобилен телефон или уредот за регулирање на брзината.

Повеќефункциски кожен управувач со прекинувачи за пренос (горна илустрација)

Кај возила со менувач со двојна спојка DSG, прекинувачите за пренос по желба Ви го олеснуваат спортското менување степени.

Затвори
Мени
Затвори мени

Caddy комби

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team