ПАКЕТИ ЗА СЕДЕЊЕ

Внатрешниот простор на Caddy комбе може по желба да се прошири од пет на седум седишта. Со неколку потези на раката може да се пренамени во 2-сед. На тој начин можете без проблеми да транспортирате стока и материјал.

КЛУПА СО 3 СЕДИШТА ШТО МОЖЕ СЕ СПУШТИ И НАМОТА

Клупата за седење во вториот ред седишта се состои од единечно седиште и од клупа со 2 седишта. Двата елементи можат да се склопат, намотаат и извадат независно еден од друг. Доколку клупата со 3 седишта целосно се извади, се создава пространа, рамна површина за товарање.

СЕДИШТЕ ЗА СОВОЗАЧ СО СКЛОПЛИВ НАСЛОН

За Caddy по желба е достапна функција за помошен отвор. Доколку задниот наслон на совозачкото седиште целосно се спушти нанапред, се зголемува максималната должина на внатрешниот простор¹ до 3,01 m.

¹ Должина на внатрешниот простор при спуштен наслон на вториот или третиот ред седишта и при спуштено седиште на совозач сè до кокпитот на Caddy Maxi.
Посебна опрема по дополнителна цена.

Затвори