Клима-уреди

Добра работна клима во возилото

Кога термометарот во лето ќе се качи до 28 степени и сонцето ќе пече во Вашата возачка кабина, сè зависи од клима-уредот што лесно се регулира. Бидејќи тој на Вашето мобилно работно место за миг ќе ја донесе поволната клима.

Клима-уред "Climatronic"
Вам Ви е топло, но Вашиот совозач се тресе од студ? Клима-уредот "Climatronic" нуди двозонско регулирање на температурата, како и рачна функција за затворена циркулација на воздух. На тој начин, двајцата ќе може да ја наместите Вашата индивидуална посакувана температура. Зависно од сончевото зрачење и надворешната температура, клима-уредот доведува повеќе или помалку ладен воздух.

Клима-уред
За Caddy, по желба достапен е полуавтоматски клима-уред. Тој може да се регулира без степени и овозможува во внатрешниот простор секогаш да има пријатна температура.

Затвори
Мени
Затвори мени

Caddy Товарно

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team