Надворешни ретровизори

Сè се опфаќа со погледот наназад

Оној што вози низ тесни централни улички или на непрегледни градилишта, понекогаш посакува да има очи и на тилот. Тоа за жал не можеме да Ви го понудиме. Но, можеме да Ви понудиме надворешни ретровизори што електрично се склопуваат или поставуваат, со коишто имате најдобра прегледност наназад.

Електрични надворешни ретровизори
Со вртливо копче, двата надворешни ретровизора може удобно електрично да се поставуваат или загреваат од седиштето на возачот. На тој начин, возачот секогаш ќе има најдобра прегледност наназад. Електричните надворешни ретровизори заедно со електричните регулатори на прозорците се составен дел од опционален пакет електрика.

Надворешни ретровизори што електрично се склопуваат
Надворешните ретровизори за Caddy по желба може електрично да се поставуваат, загреваат и склопуваат1.

Abbildung zeigt Pkw-Außenspiegel mit optionalem Optikpaket.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Caddy Товарно

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team