Повеќефункциски индикатори

Дознајте сè што треба да знаете

Информациите што Ви требаат додека патувате, најдете ги прегледно, на едно место: Борд компјутерот на пр. Ви ги прикажува изминатите километри, надворешната температура и просечната потрошувачка.

Повеќефункциски индикатор "Plus"
Покрај функциите на повеќефункцискиот индикатор, со него може да се регулира опционалното дополнително загревање со вода и да се поставува опционалниот пакет Светло и видливост. Освен тоа, тој во комбинација со навигацискиот систем, нуди удобна навигација со стрелки.

Повеќефункциски индикатор "Premium"
Тој, покрај функциите на повеќефункцискиот индикатор "Plus" нуди и 3D дисплеј во боја и анимирано навигирање низ менијата.

Повеќефункциски индикатор (горна илустрација)
Прикажува актуелни информации, меѓу другото и часот, останатиот досег, надворешната температура, просечната потрошувачка и препораката за степен за ефикасно возење.

Затвори
Мени
Затвори мени

Caddy Товарно

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team