Решенија во задниот дел

Товарање и растоварање. Удобно и едноставно.

Влезете, излезете. Натоварете, растоварете. Вратите на комерцијалното возило се отвораат и затвораат повеќепати во текот на денот - и притоа силно се оптоваруваат. Поради тоа, во Caddy се вградени исклучиво шарки, шини и рачки што се погодни за најголеми оптоварувања. Но, за него говорат и нискиот раб за товарање и бројните варијанти на врати.

 

Застаклен капак од багажниот простор за Caddy Товарно.

 

Капак од багажниот простор од метал за Caddy Товарно.

 
Застаклени задни крилни врати (⅔ со ⅓) за Caddy Товарно.


Задни крилни врати
(⅔ со ⅓) со пластичен вметок за Caddy Товарно

Die Kunststoffeinsätze sind in den Lackierungen Candy-Weiß, Pure Grey, Reflexsilber Metallic und Deep Black Perleffekt erhältlich. Abbildung zeigt Sonderausstattung gegen Mehrpreis.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени

Caddy Товарно

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team