Флексибилен простор

Создава простор кога тој Ви е потребен

Внатрешниот простор на Caddy секој ден одново се приспособува на Вашите потреби. Без разлика дали би сакале да превезете до 7 лица или планирате голем шопинг или транспорт на мали парчиња мебел.

Возило со две седишта

Како возило со две седишта, Caddy нуди впечатливи 3030 l товарен волумен, а со спуштен потпирач на совозачкото седиште дури и повеќе. Идеален за многу багаж.

Возило со три седишта

Кај возилото со три седишта, вториот ред седишта е поделен во сооднос ⅔ со ⅓. На тој начин настануваат мноштво индивидуални можности за користење.

Возило со четири седишта

Caddy со четири седишта нуди простор за четири лица и дополнителен багаж.

Возило со пет седишта

Пет седишта и многу простор за сместување: задната клупа со три седишта нуди четири ISOFIX држачи на двете надворешни седишта и со тоа е подобна за детски седишта. Со спуштање и склопување на вториот ред седишта, се создава товарен волумен од најмногу 2852 l.

Возило со седум седишта

Опремен со седум седишта, Caddy е идеално возило за превоз на поголема група со многу комфор. Caddy Maxi е 47 cm подолг и дополнително нуди до 340 l1 товарен простор за Вашиот багаж.

Literangabe gilt bis zur Höhe der Hutablage.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team