Клима-уреди

Држете ја температурата под контрола

Полуавтоматскиот клима-уред и клима-уредот "Air Care Climatronic" за миг ја регулираат температурата во внатрешниот простор и овозможуваат и ладен воздух во топлите денови.

Клима-уред "Climatronic"

Вам Ви е топло, но Вашиот совозач се тресе од студ? Клима-уредот "Climatronic" нуди двозонско регулирање на температурата, како и рачна функција за затворена циркулација на воздух. На тој начин, двајцата ќе може да ја наместите Вашата индивидуална посакувана температура. Зависно од сончевото зрачење и надворешната температура, клима-уредот доведува повеќе или помалку ладен воздух.

Клима-уред

Полуавтоматскиот клима-уред може да се регулира без степени и овозможува во внатрешниот простор секогаш да има пријатна температура. Благодарение на големите ергономски регулатори и копчиња, и за време на возењето лесно може да се регулираат степените, распределбата на воздухот и бројот на вртежи на вентилаторите.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team