Приклучници

Вашиот снабдувач со енергија за по пат

Вам Ви е познато: ако патувате со семејството или со повеќе деца, наеднаш сите мора да го полнат својот паметен телефон - се разбира, во исто време. Добро е што Caddy за ваков случај има повеќе приклучници и опционален USB-интерфејс.

12-волтна приклучница во преградата напред

За потрошувачите на струја, на пр. мобилни телефони или Notebook уреди, по желба, во отворената преграда на контролната табла може да се интегрира 12-волтна приклучница. 

12-волтна приклучница во средишната конзола (горна илустрација)

Оваа приклучница е лесно достапна и се наоѓа во предниот дел на средишната конзола.

 12-волтна приклучница во багажниот простор (горна илустрација)

За преносните кутии за ладење и поголеми уреди од 12 V, во багажниот простор на располагање Ви стои приклучница.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team