Решенија во задниот дел

Решение за скоро секој товар

Дури и при товарањето, Caddy е флексибилен: по потреба, изберете капак од багажниот простор со прозорец или практични задни крилни врати.

Капак од багажниот простор со прозорец

Лесно пристапниот капак од багажниот простор со прозорец може да се отвори со една рака. Кога е отворен, тој при товарање и растоварање нуди заштита од дожд и силно сонце. Над капакот од багажниот простор е вградено трето стоп-светло. Капакот од багажниот простор е секогаш опремен со практичниот систем за меко затворање.

Задни крилни врати со прозорец

Опционалните задни крилни врати со прозорец се поделени во сооднос 2⁄3 со 1⁄3 и постигнуваат максимален агол на отворање од 180°. Тие додека се отворени може засебно да се блокираат за по потреба да може да транспортирате и подолги предмети. Ве молиме внимавајте на тоа дека при нарачката на задните крилни врати, носачот на светлото за регистарска табличка е од црна пластика.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team