Спојки за приколка

Понесете уште товар

Транспортирање мали парчиња мебел, средно големи испораки и сето она што Вашето семејство сака со себе да го понесе на одмор: ако сакате да транспортирате нешто многу големо, со Caddy може едноставно да влечете приколка. За таа цел, достапни се различни решенија.

Фиксна спојка за приколка

Фиксната спојка за приколка е дизајнирана за оптоварување на приколка од 660 kg (без сопирачки) и до 1500 kg (со сопирачки) и е опремена со систем за стабилизирање на композицијата.

Мобилна спојка за приколка

Спојката за приколка што се заклучува може доколку не се користи едноставно да се извади. Тоа го олеснува маневрирањето, на пр. во мали места за паркирање.

Подготовка за спојка за приколка (горна илустрација)

Контролниот уред за спојката за приколка и стручното спојување на каблите го олеснуваат дополнителното опремување со спојка за приколка.

Затвори
Мени
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team