ОКЦА ЗА ПРИЦВРСТУВАЊЕ

За безбедно прицврстување на товарот, во просторот за патници и во багажниот простор како дел од сериската опрема се наоѓаат вкупно шест окца за прицврстување. Кај Caravelle со долго меѓуосовинско растојание има - зависно од избраниот пакет на седишта - до осум окца за прицврстување.

ПРИЦВРСТУВАЊЕ НА ДЕТСКИ СЕДИШТА СО ISOFIX

Во вториот ред седишта, детските седишта можат безбедно да се фиксираат на сериски достапните ISOFIX точки за прицврстување.

Затвори