Акции

Оној кој ќе се одлучи за нов e-Crafter, може да се радува на атрактивни бонуси и продолжена гаранција.

Бонус за е-мобилност и бонус за претприемачи

При нарачка на нов e-Crafter можете да се радувате на бонус за е-мобилност во висина од € 1.800,−1. Наша посебна понуда за претприемачи: Бонус за компании во висина од € 2.514,−2

2+2 дополнителна гаранција

Со нашата специјална понуда за оние кои обрнуваат внимание на безбедноста, при купувањето на e-Crafter дополнително остварете профит од дополнителна гаранција. Таа содржи гаранција продолжена за 2 години дополнително на 2-годишната гаранција од производителот, при максимална вкупна километража од 120 000 km3.

1 При купување на нов e-Crafter 35 фургон L3H3 100 kW/136 КС PSM добивате бонус за е-мобилност од € 1.800,−. Сите бонуси се необврзувачки, неконкурентни референтни бонуси со вкл. ДДВ. Дополнителни информации кај VW компаниите кои учествуваат. Дополнително може да се побара финансиска поддршка од Сојузното министерство до € 8.500,−. Подетални информации на:  www.umweltfoerderung.at

2 При купување и регистрација на нов e-Crafter до 31.12.2019 односно дури има залиха, претприемачите со валиден даночен број на промет ќе добијат бонус за претприемачи од € 2.514,−. Сите бонуси се необврзувачки, неконкурентни референтни бонуси со вкл. ДДВ. Дополнителни информации кај VW компаниите кои учествуваат.

Понудата важи при купување на нов e-Crafter. За дополнителните детали за гаранција ќе Ве информира Вашиот партнер на Volkswagen Комерцијални возила. Кај надградби и додатоци важи само за фабричкиот опсег на испорака.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team