Полнење на опционални ѕидни кутии за полнење

Полнење во најмал простор

Инсталацијата на сопствена станица за полнење е добра опција, онаму каде Вашата електрична флота стои подолго време: на пример во подземната гаража на Вашата зграда. Со опционална ѕидна кутија за полнење Вашето возило ќе го полните побрзо. Нашиот партнер за соработка MOON нуди исто така станици за полнење и инсталации како практичен целосен пакет.

Наизменична струја

Преку опционална ѕидна кутија за полнење новиот e-Crafter за околу 5 часа и 20 минути се полни со максимална моќност на полнење од 7,2 kW. Со помош на дополнително, интелигентно управување на полнење може да се полнат и поголеми флоти на возила токму во оние моменти, во кои на располагање стои соларна струја. Од  партнер за соработка се нуди целосната понуда на ѕидна кутија за полнење со штекер од тип 2 и инсталација на лице место. Дополнителни информации можете да најдете кај Вашиот партнер на Volkswagen Комерцијални возила.

Тука откријте ја инфраструктурата на полнење која е отпорна на измени во иднина од MOON, понудувачот на систем, кој електричната мобилност ја прави дел од секојдневието:

Затвори
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team