Повеќефункциски приказ „Colour"

Преглед на сè. Со еден поглед.

Пронајдете ги информациите кои Ви се потребни за време на патувањето прегледно на едно место: Преку борд компјутерот имате пристап до сите важни податоци за возилото на e-Crafter. На пример потрошувачката на енергија, нивото на наполнетост на високонапонската батерија, моменталниот проток на енергија и преостанатиот досег. Дополнително се прикажуваат актуелни информации како изминатите километри, надворешната температура и часот. Можете исто така удобно да ракувате со системите за помош на возачот преку TFT дисплејот во боја.

Затвори
За најдобро искуство при користење на веб-страницата
Оваа страница користи колачиња за најдобро можно корисничко искуство. Продолжувајќи да ја користите нашата страница, вие ја прифаќате употреба на нашите колачиња (основни колачиња). Колачињата што се предмет на задолжително одобрување (аналитички колачиња, функционални колачиња, колачиња за персонализирана содржина) се активираат само по нивното активирање. Ако се согласите да користите колачиња, податоците за идентификација ќе бидат обработени од наши партнери (даватели на колачиња и даватели на ИТ услуги). Одговорна за оваа веб-страница и колачињата е „Порше Македонија ДООЕЛ Скопје”. Дополнителни информации за користените колачиња и нивното деактивирање може да се најдат
Активирајте ги сите колачиња
Затвори мени
Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team