Bulli беше повторно конструиран, па поради тоа дојде и времето кога целосно преработениот мотор требаше да се обедини со каросеријата. Се слушнаа неговите први тактови. Во следните работни чекори вниманието им беше посветено на оските, за Bulli да може повторно да застане на своите нозе. Тука, нашите чираци сè уште работеа на некои од предизвиците. Мораше на пр. да се отстрани инконтиненцијата на нашиот Bulli. Истовремено се работеше и на греењето во мирување од Ебершпехер, за истото повторно да се врати во форма.

Затвори