Фургон

Ја исполнува секоја задача


Како никој друг


Искусете го новиот Crafter.


Комби

Професионалец во сите области


Убедлив во секојдневните обврски


Pickup & Патар

100 % Power. 100 % V6.


За секоја работа оптимално подготвен


Шасија

Дозволена е надградба


Патничко возило

Омилен во неговата категорија


Перфектен Shuttle


Величествен во шестата генерација


Volkswagen Патнички возила

Возбудливо иновативен