Amarok Модели

ОНАМУ КАДЕ ШТО ДРУГИТЕ СЕ СУДРУВААТ СО СВОИТЕ ГРАНИЦИ, AMAROK СЕ ПРОБИВА  ПО СВОЈОТ ПАТ. ТОЈ ГИ КОМБИНИРА ПРООДНОСТА ПО НЕАСФАЛТИРАНИ ПАТИШТА, ФЛЕКСИБИЛНОСТА  И СИГУРНОСТА КАКО НИТУ ЕДЕН ДРУГ ПИК-АП. СО СВОЈОТ ВРВEН ВНАТРЕШЕН ПРОСТОР И САМОСТОЕН НАЧИН НА ВОЗЕЊЕ ПОСТАВУВА НОВИ МЕРКИ ВО ДЕЛОТ НА КОМФОРОТ И ДИНАМИКАТА.

 

 

Новиот Amarok

100 % Моќност. 100 % V6.

Kompromisslos im Gelände. Temperamentvoll auf Asphalt. Der neue Amarok mit V6-Motor vereint alles, was Sie von einem exklusiven Allrounder der Premiumklasse erwarten: maskulines Design, robuste Bauweise sowie jede Menge Power.

Showroom

AMAROK

ДОЖИВЕЈТЕ ЈА СЕКОЈА АВАНТУРА

Тој ја комбинира проодноста по неасфалтирани патишта, флексибилноста и сигурноста, како ниту еден друг пик-ап: со опционалниот погон на сите тркала 4MOTION, со истакнатата Offroad сигурност - благодарејќи на специјалниот Offroad-ABS и сопствената усогласена електронска програма за  стабилизација (ESP), со широката товарна површина од неговата класа и со една екстремно цврста рамка на скали којашто при јаките дејствија на теренот нуди висока стабилност. Сепак на вообичаените улици Amarok оди по сосем нови патишта: со својот посебно врвен внатрешен простор како и еден самостоен начин на возење, ги исполнува Вашите желби и поставува нови мерки во делот за комфорот и динамиката.

Amarok