Caddy Modelle

CADDY E ALLROUNDER ЗА СИТЕ ЖИВОТНИ СИТУАЦИИ: СЕЕДНО Е ДАЛИ ФУРГОНОТ Е ФУНКЦИОНАЛЕН ЗА КОМЕРЦИЈАЛНО КОРИСТЕЊЕ ИЛИ КАКО ПРОСТРАНА ЛИМУЗИНА СО ГОЛЕМ ПРОСТОР СО ДО СЕДУМ СЕДИШТА                 

 

 

CADDY ФУРГОН

ЈА СОВЛАДУВА ПРИБИЖНО СЕКОЈА ЗАДАЧА

Секој ден носи нови предизвици кои бараат брзи и професионални решенија. Со Caddy фургон Ви се става на располагање едно возило кое оптимално ќе Ве поддржи во секоја ситуација. Во возилото може да се вгради радио и интерфејс за мобилен телефон. Исто така за Вашата безбедност, покрај сериските сопирачки за повеќекратен судир и сериското воздушно перниче за возачот, се грижат и воздушно перниче за совозачот, страничните и завесните перничиња кои можат да се добијат како опција. Caddy фургонот е професионалец во сите области и Ве превезува Вас и вашиот товар сигурно до целта 

Showroom

CADDY KOMBI

ПРОФЕСИНАЛЕЦ ВО СИТЕ ОБЛАСТИ

ПРОФЕСИНАЛЕЦ ВО СИТЕ ОБЛАСТИ 
Ниту едно друго возило од неговата класа не ги соединува варијабилноста, флексибилноста и робусноста толку перфектно како Caddy Kombi. Во случај да морате да пренесете стока или материјал, робусниот внатрешен простор може да се прошири на седум седишта и со неколку зафати може да се пренамени во двосед со голем простор за багаж. Малите предмети можeтe брзо и безбедно самите да ги сместите. Во возилото може да се вгради радио и интерфејс за мобилен телефон. Исто така за Вашата безбедност, покрај сериските сопирачки за повеќекратен судир и сериските воздушну перничиња за возачот и совозачот, се грижат и страничните и завесните перничиња кои можат да се добијат како опција. 

Showroom

CADDY

ЗА СИТЕ ПОТРЕБИ НА СЕМЕЈСТВОТО

За двајца за купување, за петорица за летување, за седум на детски роденден: Caddy го следи животот таков каков што е. Сигурен, флексибилен и многустран исто како и неговите претходници, во четврта генерација се покажува уште покомфорен и поштедлив. Како и вообичаено, достапен е со до седум седишта и две меѓуоскини растојанија. Тоа го прави посебно возило и еден перфектен универзалец. Во автомобилот секогаш има радио, а како опција и интерфејс за мобилен телефон. Освен тоа, профитирате и од системите за помош на возачот како и со сопирачката за повеќекратен судир или со системот за набљудување на околината  "Front Assist"  со City функцијата за итно сопирање кои можат да се вградат во ова возило.

 

Caddy