CityVan Модели

CITYVAN МОДЕЛИТЕ СЕ ОПТИМАЛНА АЛТЕРНАТИВА ЗА СИТЕ, КОИ  САКААТ ДА ГИ ПОВРЗАТ ПРЕДНОСТИТЕ НА ЕДНО ВОЗИЛО ЗА ПАТНИЦИ СО КАРАКТЕРИСТИКИТЕ НА TRANSPORTER. ПОСЕБНО ИНТЕРЕСНИ СЕ ПРЕД СÉ ПРЕДНОСТИТЕ НА ПРЕТПРИЕМАЧИТЕ: ОДБИВАЊЕ НА ДАНОКОТ ЗА ПЛАТЕН ПРОМЕТ, БЕЗ NOVA, ДАНОЧЕН ОТПИС ЗА 5 ГОДИНИ (AFA)

 

 

POLO CITYVAN

ТОЛКУ ГОЛЕМ, ШТО ГО ЗАСЛУЖУВА ИМЕТО VAN

Во Polo CityVan не може да Ви се наруши мирот. Системите за помош како помош при возење по на нагорнини или сопирачката за повеќекратен судир создаваат доверба. Polo CityVan е посебно компактен, многустран и економичен во секојдневниот погон, а со тоа одговара на сите побарувања коишто денес му се поставуваат на едно возило за градска достава со карактер на возило за патници.

Showroom