Фургон

ФУРГОНИТЕ ОД VOLKSWAGEN КОМЕРЦИЈАЛНИТЕ ВОЗИЛА ВЕ НОСАТ ВАС И ВАШИОТ ТОВАР СИГУРНО ДО ЦЕЛТА И ВЕ ПОДДРЖУВААТ ВО ГОЛЕМИТЕ И ТЕШКИ ЗАДАЧИ 

 

 

CADDY ФУРГОНИ

ЈА СОВЛАДУВААТ РЕЧИСИ СЕКОЈА ЗАДАЧА

Секој ден носи нови предизвици кои бараат брзи и професионални решенија. Со Caddy фургон Ви се става на располагање едно возило кое оптимално ќе Ве поддржи во секоја ситуација. Во возилото секогаш има едно сериско радио и интерфејс за мобилен телефон. Исто така се грижи за сериските сопирачки за повеќекратен судир  како и за вашата безбедност со воздушни перничиња за возачот, совозачот, за главата и на страните. Caddy фургонот е професионалец во сите области и Ве превезува Вас и вашиот товар сигурно до целта.

Showroom

TRANSPORTER ФУРГОН

ЕДЕН КАКО НИЕДЕН

Transporter  Фургон ги зголемува своите задачи. Просторот за товарање денес нуди повеќе функционалност и многустраност од било кој друг. Една примерна изработка ја формира базата на еден ефикасен апарат за работа, којшто ги зголемува сопствените задачи. Две осовински растојанија и три кровни варијанти му нудат на просторот за товарање волумен од 9 м3 и дополнителен товар од 1,4 т. Во возилото секогаш има сериски интерфејс за мобилен телефон, како и сопирачка за повеќекратен одмор.

Showroom

CRAFTER ФУРГОН

СОЗДАДЕН ЗА ЕКСТРЕМНИ РАБОТИ

Еден, најголемиот се изработи. Благодарејќи на трите класи на тежина, на трите различни осовински растојанија, на различното зголемување и намалување на тежината како и на четирите должини на просторот за товарање, можете Вашите барања да ги прилагодите на Crafter фургонот и да се опремите со најмногу пет еуропалети. Согласно со кровната варијанта се истакнува простор за товарање со волумен од 17 м3. Благодарение на задните крилни врати и широката врата на шини му овозможуваат на Crafter фургонот брзо и удобно товарање. За каков волумен на простор за товарање ќе се одлучите: Crafter фургон оптимално ќе се прилагоди на Вашите индивидуални транспортни побарувања.

Showroom