Комбе

ВО МОДЕЛИТЕ НА КОМБЕ ОД VOLKSWAGEN КОМЕРЦИЈАЛНИТЕ ВОЗИЛА НЕМА САМО ДА НАЈДЕТЕ МЕСТО ЗА ВАС И ВАШИТЕ КОЛЕГИ ТУКУ И ЗА СТОКА ИЛИ ДРУГИ МАТЕРИЈАЛИ

 

 

CADDY КОМБЕ

ПРОФЕСИНАЛЕЦ ВО СИТЕ ОБЛАСТИ

Ниту едно друго возило од неговата класа не ги соединува варијабилноста, фексибилноста и солидарноста толку перфектно како Caddy комбето. Во случај да морате да пренесете стока или материјал, отпорниот внатрешен простор може да се прошири на седум седишта и со помалку зафати може да се преобрази во двосед со голем простор за багаж. Малите предмети можат брзо и сигурно да се сместат. Во возилото секогаш има сериското радио и интерфејс за мобилен телефон. Исто така се грижи за сериската сопирачка за повеќекратен судир како и за Вашата безбедност со воздушни перничиња за возачот, совозачот, за главата и на страните.

Showroom

TRANSPORTER КОМБЕ

УБЕДЛИВ ВО СЕКОЈДНЕВНИТЕ ДЕЈСТВИЈА

На улицата носи работна сила - ова е професија на Transporter комбето. Тој нуди место за 9 лица, голем товарен простор и ги исполнува секојдневните дејствија. Робусните навлаки за седишта и гумената подна простирка поставена како звучна изолација се екстра лесни за одржување. Благодарејќи на Easy Entry качувањето и симнувањето на патниците во задниот дел со седишта е посебно комфорно. 

Showroom

CRAFTER КОМБЕ

ЕДЕН КОЈ МНОГУ СЕ ДВИЖИ

Crafter комбето се прикажува пред сè преку врвната понуда за простор. Согласно со осовинското растојание, Crafter комбето располага со товарен простор до 6,7м3 и може да биде опремено со седишта за до 9 лица. Дали е комфорен превозот на патници во хотелиерството, силната придружба од градилиште до градилиште или исклучиво како карго возило - искористете ја способноста за промена во просторот за патници на Crafter комбето токму за Ваши цели.

Showroom