Патничко возило

СО СВОЈАТА ВРВНА ПОНУДА ЗА МЕСТОПРОСТРАНИТЕ ЛИМУЗИНИ НА VOLKSWAGEN КОМЕРЦИЈАЛНИТЕ ВОЗИЛА СЕ ОПТИМАЛНИ ПРИДРУЖНИЦИ ВО СЛОБОДНОТО ВРЕМЕ ИНУДАТ ИДЕАЛЕН ПРОФЕСИОНАЛЕН ТРАНСПОРТ НА ПАТНИЦИ.

 

 

CADDY

СÈ ОСТАНУВА ВО ФАМИЛИЈАТА

За двајца на купување, за петорица за летување, за седморица на детски роденден: Caddy го прифаќа животот онака како што следи. Сигурен, флексибилен и многустран исто како и неговите претходници, во четвртата генерација се покажува уште покомфорен и поштедлив. Како и вообичаено, достапен е со до седум седишта и две осовински растојанија. Тоа го прави посебно возило и перфектен Allrounder. Секогаш во возилото има на пр. радио и интерфејс за мобилен телефон. Освен тоа профитирате и од сериските системи за помош на возачот како и од сопирачката за повеќекратен одмор или од системот за набљудување на околината  "Front Assist"  со City функцијата за итно сопирање.

Caddy

CARAVELLE

ПЕРФЕКТЕН SHUTTLE.

Од пред 30 години Caravelle ги исполнува високите барања во професионалниот превоз на патници и нè убедува во комфорниот внатрешен дизајн и модерните Infotainment системи поврзани со едно промислено флексибилно работно место за возач. Од 4 седишта па сè до 9, соодветните конфигурации се наоѓаат за многу различни Shuttle задачи. Малата потрошувачка на гориво му овозможува на Caravelle да биде економично перфектен Shuttle.

Showroom

MULTIVAN

ВЕЛИЧЕСТВЕН ВО ШЕСТАТА ГЕНЕРАЦИЈА

Не нè воодушевува само  со врвната понуда и комфорниот простор за користење, туку и со врвната опрема за внатрешниот простор, со модерните Infotainment системи и напредни системи за помош на возачот, а ефикасните мотори го исполнуваат секое барање. Уживајте ја големата флексибилност на интелигентните системи на шини. Multivan за момент се прилагодува кон Вашите потреби.

Multivan