Пик-ап

ПИК-АП ОД VOLKSWAGEN:ОНАМУ КАДЕ ДРУГИТЕ СЕ СУДИРААТ СО СОПСТВЕНИТЕ ГРАНИЦИ, AMAROK СЕ ПРОБИВА ПО СОПСТВЕНИОТ ПАТ

 

 

Der neue Amarok

100 % Power. 100 % V6.

Kompromisslos im Gelände. Temperamentvoll auf Asphalt. Der neue Amarok mit V6-Motor vereint alles, was Sie von einem exklusiven Allrounder der Premiumklasse erwarten: maskulines Design, robuste Bauweise sowie jede Menge Power.

Showroom

АМАРОК

ДОЖИВЕЈТЕ ЈА СЕКОЈА АВАНТУРА

Тој ја комбинира проодноста по неасфалтирани патишта, флексибилност и сигурност, која секој пик-ап не би можел да ја понуди: со опционалниот погон на сите тркала 4MOTION, со истакнатата Offroad сигурност - благодарејќи на специјалниот Offroad-ABS и сопствената усогласена електронска програма за  стабилизација (ESP), со широката товарна површина од неговата класа и со една екстремно цврста рамка на скали којашто при јаките дејствија на теренот нуди висока стабилност. Сепак, на вообичаените улици Amarok оди по сосем нови патишта: со неговата посебно врвна внатрешна просторија како и еден самостоен начин на возење кој ги исполнува Вашите желби, поставува нови стандарди во делот за комфорот и динамиката. 

Amarok
Amarok Austria
Amarok Canyon
Amarok Atacama