ergoComfort седиште кое може да се спушта

Единствен со ergoComfort седиште кое може да се спушта. Оптимална заштита на грбот со амортизери и 20 начини на поместување на седиште. Комбинацијата од рачни и електрични поставувања овозможува непрекинато поместување според одредбите на Службата за општини и регионално планирање². По желба можат да се добијат греење и функција за масажа.¹ Sonderausstattung gegen Mehrpreis.

¹ Дополнителната опрема се доплаќа.
² ergoComfort седиштето кое може да се спушта на 26.11.2015 се здоби со печат за одликување од Службата за општини и регионално планирање од "Сојузното здружение на за превенција на болки во грбот (BundesverbanddeutscherRückenschulen e. V.)" и од "Форум за здрав грб - подобро живеење (GesunderRücken - besserleben e. V.)".

Прегради и фиоки

Вистинската големина не се забележува последна кога има добро осмислени детали: во новиот Crafter ќе најдете место за скоро сè што ви е потребно во секојдневието. Има практични можности за сместување на мобилен телефон, лаптоп и таблет, како и шишиња за вода и чаши со кафе за возачот и совозачот. Исто така се обрна внимание и на преградите за метро, џебна ламба, очила за сонце, папка за документи, работни ракавици и многу повеќе.

Интерфејси и приклучоци

Овде поимот на мобилно работно место добива целосно ново значење: опремен со уред за разговор со слободни раце, интерфејс за USB и многубројни приклучоци за напојување за полнење на батерии мобилни уреди и алати, во новиот Crafter останете најдобро поврзани со деловниот свет и кога патувате.

Повеќефункциски кожен управувач којшто се загрева

Не само што добро лежи во рака, туку и нуди голем комфор при користење: со притискање на копче можат да се управуваат меѓу другото радиото, системот за навигација, мобилните телефони како и уредот за регулирање на брзината.

Дополнителната опрема се доплаќа.

Поглед наоколу

Екстремно тесните А-столбови во новиот Crafter се грижат за добар поглед наоколу нанапред.

Затвори