Актуелни новости

Побрз од Формула 1 – Volkswagen ID.R со нов рекорд на Гудвуд

17.07.2019

Volkswagen Комерцијални Возила со 260 000 испораки во првата половина од годината

17.07.2019

Новиот Transporter 6.1 дебитира на најголемиот светски саем за градежни машини и апарати

10.04.2019

Volkswagen Комерцијални возила со 409.300 испораки годинава

06.01.2019

Grand California – Почеток на нова димензија

12.09.2018

Volkswagen Kомерцијални Возила ќе го претстават новото кампер комбе на Caravan Salon 2018

18.07.2018

Избор на читателите: Volkswagen Амарок ја доби наградата Пикап на Годината 2018

18.06.2018

Volkswagen Комерцијални возила постигнаа рекордни бројки во 2017 година

02.04.2018

Рекордно производство за комерцијалните возила на Volkswagen

28.02.2018

Volkswagen Amarok е добитник на „Меѓународна награда за пикап 2018“

05.12.2017

Пристигна новиот Amarok во Порше Македонија

31.07.2017

Новиот Crafter.

20.04.2017

Интернационален VAN на годината.

Новиот Аmarok.

20.04.2017

Креиран за екстремни авантури!

Новиот Crafter е “Интернационален VAN на Годината за 2017”

07.02.2017

ШАМПИОНИ ВО БИЗНИСОТ

14.11.2016

Volkswagen Transporter Т6 ја освои наградата „International Van of the Year“ за 2016 година

15.03.2016

Volkswagen Tristar: Светска премиера на специjализираниот саем за комерциjални

07.10.2015

Десет години на модел California од Хановер

02.10.2015

Македонските компании добија нови сојузници во бизнисот - Volkswagen Caddy 4 и T6

10.09.2015

Среќен роденден, Bulli!

01.04.2015