ШАМПИОНИ ВО БИЗНИСОТ

14.11.2016

Новите Caddy и Transporter T6 ќе ја направат Вашата работа полесна од било кога! Моќноста на дизел моторите и приспособливоста на товарниот простор според потребите на Вашиот бизнис, Ви гарантираат беспрекорно завршување на работата. 


За понудата да биде уште подобра се погрижи Порше Лизинг, кој овозможи одлични лизинг услови: 15% учество со 5,5% каматна стапка, на дури 72 рати. Сега е вистински момент да возите автомобили, кои со сигурност ќе Ви овозможат поголема заштеда и сигурност во Вашата работа. 

*Понудата трае до 31.12.2016 година и важи за сите возила од гамата на Volkswagen комерцијални возила.