Новиот Crafter.

20.04.2017

 ПОРШЕ ЛИЗИНГ ПАКЕТ 

  • ПРВА РЕГИСТРАЦИЈА 
  • КАСКО за 1 денар 
  • УЧЕСТВО 15%
  • ПЕРИОД ДО 72 МЕСЕЦИ 

 

- 2 РЕДОВНИ СЕРВИСИ 

Понудата трае до 19.07.2017 година и важи за сите возила од гамата на Volkswagen комерцијални возила. Лизинг пакетот е достапен со учество од 15% до 50%, период на отплата од 48 до 72 месеци, промотивна камата од 7% и КАСКО за 1 ден односно целосно каско за првата година, со договор за лојалност склучен на времетраење на договорот за лизинг со Еуролинк осигурување. 

ИНФОМАТЕРИЈАЛ & ДРУГИ ЧЕКОРИ