Продолжување на гаранција

TOP-ГАРАНЦИЈА ЗА ЗАШТИТА ПО ФЕР ЦЕНА.

Volkswagen Комерцијални возила Ви нуди прогресивна технологија, напреден дизајн, беспрекорен квалитет и врвни услуги во сервисот. Посебна понуда е продолжувањето на гаранцијата на Volkswagen Комерцијални возила.