Volkswagen Сервис

ПОНУДИ И АКЦИИ

Без разлика важат сезонски или преку цела година:
Овде ќе ги најдете сите актуелни понуди и акции.

ГУМИ И ТРКАЛА

Сите информации и акции во врска со замена на тркало, нови гуми и стилски фелни.

ПОПРАВКА И СЕРВИС

Информации во врска со сервис, §57a-стручно мислење, зафати на каросеријата и лакот како и брзи услуги и директно примање.