Актуелни понуди

Работното место е нашиот дом!

Caddy, Transporter, Crafter и Amarok.

Секој работен ден носи нови предизвици кои бараат брзи и професионални решенија. Со Volkswagen Комерцијалните Возила добивате двигатели на Вашиот бизнис на кои работното место е нивниот дом! А за да можете да ја исполните секоја задача, креиравме Порше Лизинг пакет со кој добивате:

→ ГРАТИС Прва регистрација
→ Каско за прва година
→ Авто одговорност
→ 15% учество
→ 3 месечно финансирање на ДДВ*
→ 5 години рок на отплата

Понудата трае до 31.12.2018 година и важи за товарната програма на Volkswagen комерцијални возила. 

Лизинг пакетот е достапен со учество од 15%, период на отплата од 60 месеци, прва регистрација, каско за првата година и авто одговорност. Пакетот е со остаточна вредност која зависи од вредноста на возилото.

* 3 месечно финансирање на ДДВ со уплата на истото во четвртата рата, по направен поврат на ДДВ. 

 Дознајте повеќе за моделите на Volkswagen Комерцијални возила на следниот линк

Пронајдете Volkswagen партнер