Produkthighlights

СЕРВИ И ОДРЖУВАЊЕ.

МЕНАЏИРАЊЕ СО ВОЗИЛОТО ЗА СЕКОГО.

Со менаџирањето со возилото на Порше Банк сте мобилни удобно и безбедно. Било да сте возач што вози ретко, многу често или претприемач: нашите искусни специјалисти создадоа три производи за финансирање на менаџирањето со возилото за сечие барање. Бидете сосема безгрижни, бидејќи сеедно каков тип на возач сте или колку е голем Вашиот возен парк, Вашиот советник за продажба го има за Вас оптималниот производ за менаџирање со возилото и со задоволство ќе Ве советува!