Затвори мени

3 рати | 2 години | 0% камата Вашиот бизнис не смее да застане!

Volkswagen Caddy

 

Volkswagen Caddy

Тешките периоди се составен дел од животот, но ако размислите после секој предизвик сте секогаш многу посилни...

Сакаме заеднички да мислиме на иднината и затоа направивме лизинг пакет, со кој Caddy поедноставно ќе започне да работи во корист на вашиот бизнис. Лизинг пакетот едноставно наречен 3 2 0 се отплаќа на 3 годишни рати во рок од 2 години со 0% каматна стапка. 

Ајде заедно да мислиме на иднината, за која сме цврсто убедени дека ќе биде светла...

* Промоцијата важи за ограничен број на возила, за одобрени договори за лизинг до 31 декември 2020 година.
Понудата за финансирање важи исклучиво со склучен договор за лизинг со Porsche Leasing. 
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Volkswagen партнер.

Filter anzeigen
Филтрирајте го моделот
0 Покажете резултати
0 Пронајдени модели
Alle Filter zurücksetzen

Прикажаната листа е информација за достапните лагерски возила на компанијата Порше Македонија ДООЕЛ.
Прикажаните цени се од информативен карактер, препорачани и необврзувачки. Наведените цени се во евра, а нивната денарска противредност се пресметува на денот на купопродажбата по среден курс на НБРМ.
И покрај континуираното ажурирање на нашите информации, прикажаните информации можно е да содржат грешки, или да не се актуелни. Истите се презентирани само како индикација и не се сметаат за договорна понуда за производ или услуга понудени од страна на Порше Македонија. Можни се грешки или пропусти, за што компанијата не сноси одговорност.
Порше Македонија го задржува правото да во било кое време, и без претходна најава да ги ажурира или измени информациите, особено оние кои се однесуваат на техничките карактеристики, опрема, модели и цена, имајќи го во предвид интерактивниот карактер на веб страната. За таквите промени компанијата не сноси одговорност.
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Volkswagen партнер.

Пребарај Volkswagen партнер

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team