Мени
Затвори мени

10% учество | Каско за прва година | 5% камата Вашиот успех е нашата мотивација!

Новите Transporter, Caddy и Crafter.

 

Новите Transporter, Caddy и Crafter.

Период на лизинг: од 24 до 72 месеци 
Каско полиса со 200 евра франшиза за товарни возила и 500 евра франшиза за патнички возила
Учество: од 10% | Времетраење на акцијата: до 30.09.2021 година

Caddy 5
Ја совладува секоја задача.

со лизинг рата од 266 евра.

Без разлика дали станува збор за итна испорака или важен разговор со клиентите - секогаш покрај Вас ќе биде Caddy. Флексибилен, функционален и сестран, тој Ви помага секој ден, во скоро секоја ситуација. Со неговите компактни димензии, Caddy 5 е совршено погоден за Вашите работни налози низ градот. Благодарение на неговата пространост, тој е и вистинскиот колега за новото градилиште. За што и да го користите, Вашиот професионален настап е загарантиран.

Transporter 6.1
Го движи вашиот бизнис.

со лизинг рата од 371 евро.

Пред повеќе од 70 години тој беше решението за недостатокот од транспорт. Денес Transporter Т6.1 е со повеќе перформанси како никогаш до сега. Со својата впечатлива висина на просторот за товарање, големата пространост и модерните системи за помош на возачот, тој ќе се погрижи за тоа, Вие, Вашиот тим и Вашиот материјал да пристигнете секој ден безбедно до целта.

Crafter
Подготвен за големи задачи.

со лизинг рата од 380 евра.

На Crafter ништо не му е претешко. Неговите димензии се идеални за габаритни евро палети или кутии на тркала. Освен тоа, тој Ви ја олеснува работата со најдобрата можност за товарање и најдоброто прицврстување на товарот во неговата класа.

* Промоцијата важи за ограничен број на возила, за одобрени договори за лизинг до 30 септември 2021 година.
Понудата за финансирање важи исклучиво со склучен договор за лизинг со Porsche Leasing. 
За најрелевантни информации ве молиме контактирајте го овластениот Volkswagen партнер.

Пребарајте Volkswagen партнер >

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Вашиот Volkswagen Team