Transporter Фургон

Transporter Фургон

ЗА ГОЛЕМИ И ТЕШКИ ЗАДАЧИ. TRANSPORTER ФУРГОН ОД ПРЕД 65 ГОДИНИ СЕ ИСТАКНУВА СО НЕГОВИТЕ ПЕРФОРМАНСИ. Просторот за товарање денес нуди повеќе функционалност и многустраност од било кој друг. Изработката за пример ја формира основата за ефикасно средство за работа, кое што е дораснато на сопствените задачи. Двете меѓуоскини растојанија и трите кровни варијанти му овозможуваат на товарниот простор волумен од 9 м3 и корисна носивост од 1,4 т.

ГАЛЕРИЈА

ИСКУСЕТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА TRANSPORTER ФУРГОНИТЕ ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ИСКУСЕТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА TRANSPORTER ФУРГОНИТЕ ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ВИДЕА

TRANSPORTER TВ-СПОТ.

Transporter. Од секоја страна професионален.

TRANSPORTER ВО УПОТРЕБА.

Искусете ги предностите на Transporter.

УБЕДЛИВА ОПРЕМА. БЕЗ РАЗЛИКА ДАЛИ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ МОБИЛНИ ОНЛАЈН УСЛУГИ, ВИСОКОКВАЛИТЕТНИТЕ INFOTAINMENT СИСТЕМИ ИЛИ УРЕДИТЕ ЗА ГРЕЕЊЕ И КЛИМА-УРЕДИТЕ - ОПРЕМИТЕ ВО TRANSPORTER ФУРГОНОТ СЕ ГРИЖАТ ЗА ТОА, ВАШЕТО ВОЗЕЊЕ ДА БИДЕ КОЛКУ ШТО Е МОЖНО ПОПРИЈАТНО.

Car-Net
Радио системи и навигациски системи
Греење и клима-уреди
Електрични потпирачи за ‘рбетниот столб
Комфорен пакет- Кабина за возачот
МОБИЛНА МРЕЖА

ВЕ СНАБДУВА СО АКТУЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ.

Поврзете го Вашиот Transporter со Вашиот паметен телефон како и со интернет и покрај актуелните сообраќајни информации имајте пристап до многу други корисни информации

INFOTAINMENT, КОЈШТО ОДУШЕВУВА

СО ЗАБАВА СТИГНЕТЕ ДО ВАШАТА ЦЕЛ.

Исто и во областа на Infotainment, Transporter фургонот одушевува: Опремен со најновите радио системи и навигациски системи, се грижи за најдобра забава и ориентација.

ЕДНОСТАВНО ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ ПРИЈАТНО

ПОСТОЈАНО УЖИВАЈТЕ ВО ПРИЈАТНА КЛИМА.

Модерниот клима-уред за многу кратко време ја регулира температурата во внатрешниот простор и во топли денови обезбедува ладен воздух. Греењето во мирување во ладни денови дава пријатно чувство. Дополнително, загревањето на предното стакло гарантира добар поглед при секакви временски услови.

КОМФОРНО

СОЗДАДЕТЕ СИ УШТЕ ПОГОЛЕМА УДОБНОСТ.

Ергономското седиште на возачот коешто може да се постави во висина заедно со потпирачот за 'рбетниот столб којшто електрично се поставува нудат прецизен комфор при седењето.

Дополнителната опрема се доплаќа.

КОРИСНО

ПРАКТИЧНИ ДОДАТОЦИ ЗА ВАС.

Комфорниот пакет- Кабина за возачот којшто можете опционално да го добиете опфаќа преграда за очила, светло за читање, прегради на единечните седишта, штитници за сонце со огледало за шминкање, рачка на А-столбовите, сигнална сирена со двократен тон, замаглено внатрешно осветлување како и приклучок за напојување од 12 волти на инструментната табла.

Дополнителната опрема се доплаќа.

НАПРЕДНО НА ПАТ. ИНОВАТИВНИТЕ СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ И БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ, ВЕ ПОДДРЖУВААТ ВО КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ И ВИ ПОМАГААТ ДА ИЗБЕГНЕТЕ ОПАСНОСТ.

Безбедносни системи
Системи за помош при паркирање
Системи за помош на возачот
Светлосни системи
СЕРИСКА БЕЗБЕДНОСТ

ОВАА ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНИКА ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ.

Со безбедносните системи во Transporter фургонот скоро сè Ви е подготвено: Системите во случај на потреба интервенираат со помош и така можат да намалат опасности во градскиот сообраќај.

ВНИМАТЕЛЕН

ОЛЕСНЕТЕ ГО ПАРКИРАЊЕТО.

Паркирањето е лесно: Дали ParkPilot или камерата за возење наназад- паметните системи за помош при паркирање на Transporter фургонот акустично или оптички Ве предупредуваат за препреки.

ПРЕДВИДУВАЧКИ

ВАШАТА ПОДДРШКА ВО КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ.

Интелигентните системи за помош на возачот возењето во Transporter фургонот го прават уште покомфорно, затоа што предупредуваат при промена на коловозна лента и умор.

ВИДЛИВИ ПРЕДНОСТИ

ПОСТОЈАНО УЖУВАЈТЕ ВО ОПТИМАЛНО ОСВЕТЛЕН ПАТ.

Долго светло, коешто автоматски намалува отсјај како и дополнителни фарови, коишто го покажуваат патот и при лоши временски услови кога вртите на кривина- сè е достапно за Вас.

НАПРЕДНА ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ПОГОН. НАЈНОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА МОТОРИ НА TRANSPORTER ФУРГОНОТ ЈА ИСПОЛНУВА НОРМАТА ЗА ИЗДУВНИ ГАСОВИ ЕУРО 6 И ИМА УБЕДЛИВО МНОГУ МАЛА ПОТРОШУВАЧКА НА ГОРИВО. СОВРЕМЕНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ДОПОЛНИТЕЛНО ЗАШТЕДУВААТ ГОРИВО.

Техника на мотори
Менувач со двојна спојка DSG
Погон на сите тркала 4MOTION
СИЛЕН И ШТЕДЛИВ

НАЈНОВИ МОТОРИ СО НИСКА ПОТРОШУВАЧКА.

Секој агрегат нуди особено ниска потрошувачка на гориво- и тоа без да заштедува на задоволство при возењето

НАПРЕДНО

УЖУВАЈТЕ ВО ГОЛЕМ КОФОР ПРИ ВОЗЕЊЕТО.

Опционалниот менувач со двојна спојка DSG со 7 степени овозможува целосно автоматско, скоро незабележително менување на степени без прекин на влечената сила и со тоа значајно придонесува за голем комфор при возењето. Можете да избирате меѓу нормален и спортски режим.

ОПРЕМЕН И ЗА ЛОШИ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

СОВЛАДАЈТЕ ГИ И ПЛАНИНИТЕ И СНЕГОТ.

Опционалниот погон на сите тркала 4MOTION се грижи за добра тракција како и оптимално користење и управување на возилото при тешки услови- како при возење на планини и кога има снег. Погонот на сите тркала 4MOTION можете да го добиете по желба исто така заедно со менувачот со двојна спојка DSG и механичка блокада на диференцијал за задната оска- уникатен концепт на погон за оваа класа на возила.

НАЈГОЛЕМА МОЖНА ФЛЕКСИБИЛНОСТ. ВИСОКОКВАЛИТЕТНИОТ ВНАТРЕШЕН ПРОСТОР И ДАРЕЖЛИВИОТ ПРОСТОР ЗА ТОВАРАЊЕ НА TRANSPORTER ФУРГОНИТЕ СЕ УБЕДЛИВИ СО ФУНКЦИОНАЛНОСТ И МНОГУСТРАНОСТ. РАЗЛИЧНИТЕ ДОДАТОЦИ НУДАТ РЕШЕНИЈА ЗА ИНДИВИДУАЛНИ ПОБАРУВАЊА.

Внатрешен простор
Флексибилност
Безбедност на товарот
Изобилие на варијанти
Решенија за задниот дел на возилото
Осветлување
ВЕЛИКОДУШЕН

КОРИСТЕТЕ ОГРОМЕН ПРАКТИЧЕН ПРОСТОР ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО КАБИНАТА НА ВОЗАЧОТ.

Во секојдневната употреба системот за издувни гасови одново и одново ќе ве увери. Многубројните можности внатрешниот простор го претвораат во перфектно организирано работно место. Дополнителниот простор за сместување се грижи за уште поголема слобода.

СТАБИЛЕН И ПРАКТИЧЕН

ОДГОВАРА НА ВАШИТ ПОБАРУВАЊА.

Без разлика дали прегради или различни подни прекривки- побарувањата за потребата на Transporter многу варираат. Затоа Transporter комбето Ви нуди максимална флексибилност.

ОСМИСЛЕНИ РЕШЕНИЈА

ЗАШТИТЕТЕ ГИ ВАШИТЕ ПРОИЗВОДИ ЗА ТРАНСПОРТ.

Опционалната облога на просторот за патници или просторот за товарање како и дополнителните помошни механизми за прицврстување се грижат за заштита и за сигурно држење на Вашите производи за транспорт.

ЗА СЕКОЈ ПРЕДИЗВИК

ФЛЕКСИБИЛЕН КАКО ВАШИТЕ ПОТРЕБИ.

Transporter комбето нуди две меѓуоскини растојанија и три висини на покривот со многу место за сместување во просторот за товарање. Исто така и внатрешниот простор може да се опреми односно избере според Вашите потреби.

МНОГУ МОЖНОСТИ

ЗА СЕКОГО ИМА ПО НЕШТО.

Задниот дел на возилото исто така може да се опреми односно избере според Вашите потреби.

СИЛНО ОСВЕТЛУВА

УЖИВАЈТЕ ВО ОПТИМАЛЕН ПОГЛЕД.

Проширете го Вашето видно поле со фаровите коишто силно светат или заштитете се од судири при поаѓање со дополнителните трепкачи на покривот.

ИНФО МАТЕРИЈАЛ & ДРУГИ ЧЕКОРИ