РАДИО-СИСТЕМ "COMPOSITION AUDIO"

Серискиот систем опфаќа еднобоен TFT дисплеј, два звучници, отвор за SD картичка, AUX-IN и USB интерфејс, како и Bluetooth поврзување за мобилни телефони.

Радио-систем "COMPOSITION COLOUR"

Системот којшто можете да го добиете по желба опфаќа 12,7 cm (5 инчен) TFT дисплеј во боја со екран на допир, CD читач компатибилен за MP3 и WMA, четири звучници, отвор за SD картичка, AUX-IN и USB интерфејс, Bluetooth поврзување за мобилни телефони како и двоен тјунер со многубројни фази за најдобар можен прием на радио-сигнал.

 

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

РАДИО-СИСТЕМ "COMPOSITION MEDIA"

Опционалниот систем опфаќа 16,5 cm (6,33 инчен) TFT дисплеј во боја, екран на допир со сензори за приколка, CD читач компатибилен за MP3 и WMA, четири звучници, отвор за SD картичка, AUX-IN и USB интерфејс во фиоката за ракавици, Bluetooth поврзување за мобилни телефони како и двоен тјунер со многубројни фази за најдобар можен прием на радио-сигнал.

 

 

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

НАВИГАЦИСКИ СИСТЕМ "DISCOVER MEDIA"

Дополнително на функциите на радио-системот "Composition Media" со четири звучници по желба можете да го добиете навигацискиот систем "Discover Media" со втор вграден отвор за SD картичка, којшто ја снима SD картичката со материјалот на неа. За инсталираниот материјал на картичката за Европа со  Volkswagen MapCare на располагање Ви стојат бесплатни ажурирања преку домашната страница на Volkswagen.

 

 

 

Дополнителната опрема се доплаќа.

Затвори