Transporter Kombi

Transporter Kombi

СИГУРЕН ВО СЕКОЈДНЕВИЕТО. НАСТАПУВА МОЌНО НА УЛИЦА- ТОА Е ПРОФЕСИЈАТА НА TRANSPORTER КОМБЕТО. НУДИ МЕСТО ЗА ДЕВЕТ ЛИЦА, ГОЛЕМ ПРОСТОР ЗА ТОВАРАЊЕ И СИГУРЕН ВО СЕКОЈДНЕВНАТА УПОТРЕБА. СИЛНИТЕ НАВЛАКИ ЗА СЕДИШТА И ГУМЕНАТА ПОДЛОГА КОЈАШТО ЈА НАМАЛУВА БУЧАВАТА СЕ ЕКСТРА ЛЕСНИ ЗА ЧИСТЕЊЕ. ОСВЕН ТОА ВЛЕГУВАЊЕТО И ИЗЛЕГУВАЊЕТО ЗА ПАТНИЦИТЕ ОД ЗАДНИТЕ МЕСТА ЗА СЕДЕЊЕ СЕ КОМФОРНИ, БЛАГОДАРЕНИЕ НА EASY ENTRY.

ГАЛЕРИЈА

ИСКУСЕТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА TRANSPORTER КОМБИЊАТА ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ИСКУСЕТЕ ГИ ВРВНИТЕ ПЕРФОРМАНСИ НА TRANSPORTER КОМБИЊАТА ОД РАЗЛИЧНИ ПЕРСПЕКТИВИ.

ВИДЕА

TRANSPORTER TВ-СПОТ.

Transporter. Од секоја страна професионален.

TRANSPORTER ВО УПОТРЕБА.

Искусете ги предностите на Transporter.

МОЖЕ УДОБНО ДА СЕ КОМБИНИРА. ЗА ГОЛЕМ КОМФОР ПРИ СЕКОЕ ВОЗЕЊЕ ВО TRANSPORTER КОМБЕТО СЕ ГРИЖАТ ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ МОБИЛНИ ОНЛАЈН УСЛУГИ, ВИСОКОКВАЛИТЕТНИТЕ INFOTAINMENT СИСТЕМИ И МОДЕРНИТЕ УРЕДИ ЗА ГРЕЕЊЕ И КЛИМА-УРЕДИ.

Car-Net
Радио системи и навигациски системи
Греење и клима-уреди
Easy-Entry-Funktion
Електрични потпирачи за ‘рбетниот столб
Пакет- Кабина за возачот
МОБИЛНА МРЕЖА

ВЕ СНАБДУВА СО АКТУЕЛНИ ИНФОРМАЦИИ.

Поврзете го Вашето Transporter комбе со Вашиот паметен телефон како и со интернет и покрај актуелните сообраќајни информации имајте пристап до многу други корисни информации.

INFOTAINMENT, КОЈШТО ОДУШЕВУВА

СО ЗАБАВА СТИГНЕТЕ ДО ВАШАТА ЦЕЛ.

Исто и во областа на Infotainment, Transporter комбето одушевува: Опремено со најновите радио системи и навигациски системи, се грижи за најдобра забава и ориентација.

ЕДНОСТАВНО ЧУВСТВУВАЈТЕ СЕ ПРИЈАТНО

ПОСТОЈАНО УЖИВАЈТЕ ВО ПРИЈАТНА КЛИМА.

Модерниот клима-уред за многу кратко време ја регулира температурата во внатрешниот простор и во топли денови обезбедува ладен воздух. Греењето во мирување во ладни денови дава пријатно чувство. Дополнително, загревањето на предното стакло гарантира добар поглед при секакви временски услови.

СО ДВИЖЕЊЕ НА РАКАТА

СЕГА КАЧУВАЈТЕ СЕ УШТЕ ПОЕДНОСТАВНО.

Easy-Entry-функцијата на надворешните седишта од првиот ред седишта во просторот за патници овозможува особено удобен пристап до задниот ред на седишта. Easy-Entry-седиштата се ракуваат со движење на раката и кај возила со две лизгачки врати се од двете страни.

Втората лизгачка врата можете да ја добиете како дополнителна опрема.

КОМФОРНО

СОЗДАДЕТЕ СИ УШТЕ ПОГОЛЕМА УДОБНОСТ.

Ергономското седиште на возачот коешто може да се постави во висина заедно со потпирачот за 'рбетниот столб којшто електрично се поставува нудат прецизен комфор при седењето.

Дополнителната опрема се доплаќа.

КОРИСНО

ПРАКТИЧНИ ДОДАТОЦИ ЗА ВАС.

Комфорниот пакет- Кабина за возачот којшто можете опционално да го добиете опфаќа преграда за очила, светло за читање, прегради на единечните седишта, штитници за сонце со огледало за шминкање, рачка на А-столбовите, сигнална сирена со двократен тон, замаглено внатрешно осветлување како и приклучок за напојување од 12 волти на инструментната табла.

Дополнителната опрема се доплаќа.

СЕКОГАШ ЧЕКОР ПОНАПРЕД. ИНОВАТИВНИ СИСТЕМИ ЗА ПОМОШ НА ВОЗАЧОТ И БЕЗБЕДНОСНИ СИСТЕМИ, КОИ ВО КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ МИСЛАТ ЗА ВАС И ВИ ПОМАГААТ ДА ИЗБЕГНЕТЕ ОПАСНОСТИ: РАДУВАЈТЕ СЕ НА ВИСТИНСКИОТ ТАЛЕНТ ЗА СЕСТРАНОСТ.

Безбедносни системи
Системи за помош при паркирање
Системи за помош на возачот
Светлосни системи
СЕРИСКА БЕЗБЕДНОСТ

ОВАА ИНТЕЛИГЕНТНА ТЕХНИКА ЌЕ ВЕ ВООДУШЕВИ.

Со безбедносните системи во Transporter комбето скоро сè Ви е подготвено: Системите во случај на потреба интервенираат со помош и така можат да намалат опасности во градскиот сообраќај.

ВНИМАТЕЛЕН

ОЛЕСНЕТЕ ГО ПАРКИРАЊЕТО.

Паркирањето е лесно: Дали ParkPilot или камерата за возење наназад- паметните системи за помош при паркирање на Transporter комбето акустично или оптички Ве предупредуваат за препреки.

ПРЕДВИДУВАЧКИ

ВАШАТА ПОДДРШКА ВО КРИТИЧНИ СИТУАЦИИ.

Интелигентните системи за помош на возачот возењето во Transporter комбето го прават уште покомфорно, затоа што предупредуваат при промена на коловозна лента, умор и отстапувања во притисокот на гумите.

ВИДЛИВИ ПРЕДНОСТИ

ПОСТОЈАНО УЖУВАЈТЕ ВО ОПТИМАЛНО ОСВЕТЛЕН ПАТ.

Долго светло, коешто автоматски намалува отсјај како и дополнителни фарови, коишто го покажуваат патот и при лоши временски услови- сè е достапно за Вас.

МОДЕРНА И ЕФИКАСНА. НАЈНОВАТА ГЕНЕРАЦИЈА НА МОТОРИ НА TRANSPORTER КОМБЕТО ЈА ИСПОЛНУВА НОРМАТА ЗА ИЗДУВНИ ГАСОВИ ЕУРО 6 И ТРОШИ МНОГУ МАЛКУ ГОРИВО. НАПРЕДНИТЕ ТЕХНОЛОГИИ ДОПОЛНИТЕЛНО ЗАШТЕДУВААТ ГОРИВО.

Техника на мотори
Погон на сите тркала 4MOTION
Менувач со двојна спојка DSG
СИЛЕН И ШТЕДЛИВ

НАЈНОВИ МОТОРИ СО НИСКА ПОТРОШУВАЧКА.

Секој агрегат нуди особено ниска потрошувачка на гориво- и тоа без да заштедува на задоволство при возењето.

ОПРЕМЕН И ЗА ЛОШИ ВРЕМЕНСКИ УСЛОВИ

СОВЛАДАЈТЕ ГИ И ПЛАНИНИТЕ И СНЕГОТ.

Опционалниот погон на сите тркала 4MOTION се грижи за добра тракција како и оптимално користење и управување на возилото при тешки услови- како при возење на планини и кога има снег. Погонот на сите тркала 4MOTION можете да го добиете по желба исто така заедно со менувачот со двојна спојка DSG и механичка блокада на диференцијал за задната оска- уникатен концепт на погон за оваа класа на возила.

НАПРЕДНО

УЖУВАЈТЕ ВО ГОЛЕМ КОФОР ПРИ ВОЗЕЊЕТО.

Опционалниот менувач со двојна спојка DSG со 7 степени овозможува целосно автоматско, скоро незабележително менување на степени без прекин на влечената сила и со тоа значајно придонесува за голем комфор при возењето. Можете да избирате меѓу нормален и спортски режим.

СЕ УПРАВУВА ЗА МОМЕНТ. TRANSPORTER КОМБЕТО НУДИ МНОГУ МЕСТО И ГОЛЕМА ФЛЕКСИБИЛНОСТ ВО ВНАТРЕШНИОТ ПРОСТОР. ИЗБЕРЕТЕ МЕЃУ МНОГУБРОЈНИТЕ ОПЦИИ ЗА ОПРЕМА И СОСТАВЕТЕ ГО TRANSPORTER СПОРЕД ВАШИТЕ ПОБАРУВАЊА.

Внатрешен простор
Седишта
Изобилие на варијанти
Решенија за задниот дел
Осветлување
ВЕЛИКОДУШЕН

КОРИСТЕТЕ ОГРОМЕН ПРАКТИЧЕН ПРОСТОР ЗА СМЕСТУВАЊЕ ВО КАБИНАТА НА ВОЗАЧОТ.

Во секојдневната употреба системот за издувни гасови одново и одново ќе ве увери. Многубројните можности внатрешниот простор го претвораат во перфектно организирано работно место. Дополнителниот простор за сместување се грижи за уште поголема слобода.

ВАРИЈАБИЛЕН

ПРОФИТИРАЈТЕ ОД ГОЛЕМАТА СЛОБОДА ВО ВНАТРЕШНИОТ ПРОСТОР.

Transporter комбето нуди различни пакети на седишта како и можности за транспорт на големи предмети. Опремете го внатрешниот просторот според Вашите потреби.

ЗА СЕКОЈ ПРЕДИЗВИК

ФЛЕКСИБИЛЕН КАКО ВАШИТЕ ПОТРЕБИ.

Transporter комбето нуди две меѓуоскини растојанија и три висини на покривот. Изберете решение, коешто перфектно одговара на Вашите побарувања.

МНОГУ МОЖНОСТИ

ЗА СЕКОГО ИМА ПО НЕШТО.

Задниот дел на возилото исто така може да се опреми односно избере според Вашите потреби.

МНОГУ МОЖНОСТИ

ЗА СЕКОГО ИМА ПО НЕШТО.

Задниот дел на возилото исто така може да се опреми односно избере според Вашите потреби.

ИНФО МАТЕРИЈАЛ & ДРУГИ ЧЕКОРИ